• Present, Tips 23.10.2015

  12215030-happy-friends-in-the-park-with-football

  Närmar sig AIK-tokiga bästa kompisens födelsedag? Eller har du ingen aning om vad du ska köpa i julklapp till svärmor, men vet att hon älskar engelsk ligafotboll? Här får du en lista med 5 sköna tips för en riktigt uppskattad present:

  • Köp en lagtröja, såklart med favoritspelarens nummer på ryggen. Kan du dessutom få tag på en signerad, så kommer du garanterat att vara födelsedagsbarnets favorit under resten av året!
  • En prenumeration på en tidning som handlar om älsklingssporten. Det kostar inte särskilt mycket och dessutom är det kul med en present som dimper ner i brevlådan och förgyller vardagen varje månad. På tidningskungen.se och liknande sajter kan du hitta prenumerationer på Offside, Goal och andra sporttidningar.
  • Ta med polaren på en match med favoritlaget. Packa ner kaffetermos och goda mackor eller köp varmkorv på arenan. Efteråt snackar ni igenom matchen på en trevlig pub, där du förstås bjuder på ölen. På så vis får ni en helkväll tillsammans och det blir kul även om du själv inte är någon fotbollsfantast.
  • En lite dyrare present som man kan kosta på sig om jubilaren fyller jämna år, eller om man går ihop några stycken, är en resa till en annan stad för att se en stor match. Att få gå på en Champions League-final eller att närvara vid El Classico är en upplevelse som ett äkta fan aldrig glömmer! Det är också en kul grej att göra tillsammans, som ett kompisgäng eller en familj. Här kan du boka sportresor inklusive flyg och hotellpaket till fotbollsmatcher i hela Europa.
  • En klassisk present är ju en flaska parfym. Gör en kul grej av att födelsedagsbarnet gillar fotboll och köp en av idolernas dofter. Ronaldo, Ibrahimović och Beckham är några av fotbollsstjärnorna som lanserat sina egna dofter.

  Att ge en genomtänkt och originell present uppskattas garanterat mer, än en påkostad present som saknar betydelse. Att tänka lite utanför boxen kan generera ideer som leder till något alldeles extra. Framförallt så är den sportintresserade ett mycket tacksamt objekt, då det finns mycket rörande olika sporter att tillgå. Bara bra om man har koll på vilket favorit laget är och viken sport det handlar om. Snopet att ge en hockey intresserade Modoit, en Leksands tröja i tron om att det är nummer ett laget. Leksand var ju det lag som slog ut Modo ur SHL säsongen 2015/2016.

  Sport och speciellt fotboll, är ett laddat område. För den sanne supportern finns det oftast bara ett lag som hägrar och att få något som betyder mycket i livet och kanske är en givande hobby, kan vara den bästa känslan. Så tänk till lite extra, ta hjälp av tipsen och slå till på något lite annorlunda.

   

  Posted by admin @

Arkiv

Kategorier