• Present 08.06.2017

    Miami Dolphins, Minnesota Vikings, New York Giants och Green Bay Packers. Om du inte är intresserad av amerikansk fotboll kanske dessa namn inte säger dig någonting. Det är nämligen namnen på några av de lag som spelar i den amerikanska fotbollsligan NFL. Dessa matcher är i sig väldigt spektakulära händelser och finalen, Super Bowl, är ett kapitel för sig. Nästan var tredje amerikan brukar bänka sig för att se matchen på tv. Om man dessutom adderar alla de fans som följer matchen runt om i världen får man snabbt klart för sig vilken fantastisk sportupplevelse detta är.

    Om du har en person i din närhet som älskar amerikansk fotboll kanske tanken slagit dig både en och två gånger att en resa för att se NFL vore en perfekt present till den personen. Tyvärr kan en resa till USA innebära en del problem. Förutom det långa avståndet kan det också dra iväg kostnadsmässigt vilket gör det svårt att ge som present.

    Men det finns en gyllene mellanväg. I höst kommer Baltimore Ravens drabba samman med Jacksonville Jaguars och Miami Dolphins möta New Orleans Saints i Englands huvudstad London. Den engelska nationalarenan Wembley är skådeplatsen för detta spektakel och om du vill se matchen behöver det heller inte bli så fasligt dyrt.

    Att uppleva NFL på plats kan för många europeiska fans ha varit en avlägsen dröm men i och med att man nu tar denna ”show on the road” är drömmen nu närmare än någonsin. Vad säger du? En perfekt present för din man, flickvän eller lillebror kanske?

    Posted by admin @

Arkiv

Kategorier