• Mode och skönhet 04.06.2014

  Hur klassiskt är det inte, det där med att ha svårt att komma på något bra att ge bort i present. Till vem presenten ska ges till brukar förvisso kunna ge en fingervisning om vad du kan hitta på.

  Å andra sidan är det inte alltid detta hjälper. En annan klassisk kommentar som väl snarare har kommit att bli ett uttryck för det överflödiga liv många av oss lever lyder ”vad ger man någon som har allt”. Till dig som hamnat i dessa klassiska lägen tänkte vi nu ge ett bra tips.

  Vita tänder

  Vita tänder

  Oavsett överflöd eller hur många saker någon har så är det ett faktum att många svenskar har en del vanor som inte är ideala för att få behålla sina vita tänder. Råkar personen du ska uppvakta vara en kaffedrickare, snusare, rökare eller liknande så har vi här ett kanontips, nämligen ett tandblekningskit. Någon kanske dock ställer sig fundersam till om detta verkligen är hälsosamt, om det kan skada dina tänder. Kanske var det så förr om åren, men de produkter som finns idag på marknaden försvagar varken emaljen eller ger dig ilningar. Detta, och om tandblekningskit kan du läsa mer om på Swissclinic.se.

  Det finns dock tillfällen du ska undvika att bleka tänderna. Det är exempelvis om du vet med dig att du har hål i någon tand eftersom medlet då kan leta sig in i tanden och skada den känsliga pulpan. Andra tillfällen som kan vara värt att fundera en extra gång är om du är gravid eller ammande. I dagsläget finns det inte tillräcklig forskning kring detta för att kunna svara säkert på frågan om det kan vara skadligt för barnet.

  Posted by admin @

Arkiv

Kategorier