• Present, Tips 20.07.2016

  9598054-diverse-group-practicing-kettlebell-exercise-in-crossfit-gym

  Det var inte allt för länge sedan många inte uppskattade vikten av god hälsa. Folk levde sina liv utan att någonsin ta steg för att medvetet förändra sin hälsa. Och medan långt fler är hälsomedveten idag är det ju på inga sätt och vis universellt. Men kanske man kan ge somliga den push de behöver för att ta första steget genom att ge dem rätt present.

  Gymkort och/eller PT-timmar

  Att ta steget att börja gå på gymmet är inte lätt. Man kan känna sig avskräckt bara genom att titta på alla maskiner och alla vältränade personer som finns där. Saken är dock den att nästan alla som tagit detta steg skulle nog säga att det inte på något sätt är så farligt som man inbillar sig. Genom att ge bort en kort för ett antal besök på gymmet och kanske till och med några tillfällen med en personlig tränare kan man hjälpa många att lägga grunden för en bättre livsstil.

  Ordentligt utrustning

  All hälsa sker naturligtvis inte på gymmet och liknande platser. Det finns många som skulle få väldigt mycket nöje och användningar av att bara ha riktigt ordentlig utrustning. Man kan till exempel ge bort en bra cykel till någon som kanske inte skulle få för sig att köpa en ny själv. Detta är så klart inte bara bra för hälsan utan även för miljön. Annat som funkar riktigt bra är hantlar och skivstänger med tillhörande vikter. Kanske i samband med en bra tränings DVD som kan förklara de bästa teknikerna och övningarna.

   

  Posted by admin @

Arkiv

Kategorier