• 91147-little-gift-in-a-hand

  Det är inte alltid så lätt att ge presenter och ibland bara stockar sig tankarna och man kommer inte på något att ge. Om det känns bekant ska du absolut fortsätta läsa! I dag när vi är så väl medvetna om hur viktig hälsan är för det egna välbefinnandet är en present som får födelsebarnet att unna sig något extra helt rätt.

  Hotellövernattning

  En hotellnatt kan bli det perfekta avbrottet i tillvaron. Tänk dig att födelsedagsbarnet kan ta med en vän på en kortare resa. Efter en lång dag med resa, god mat och shopping kan det kännas fantastiskt att dra sig tillbaka till sitt rum och ta ett varmt bad. Vakna sedan utvilad och ät en lång hotellfrukost i lugn och ro innan ni reser hem igen.

  Presentkort på massage, hudvårdsbehandling eller SPA

  På senhösten brukar vi alla känna oss lite glåmiga och det var länge sedan vi kunde njuta av sommarens sol. Att ge bort ett presentkort på massage kan kännas vara skönt för trötta muskler eller varför inte en hudvårdsbehandling som tar bort gamla hudceller och får ansiktet att stråla av fräschhet. En annan idé är ett presentkort på SPA som får hela kroppen och själen att slappna av. När det sedan regnar en lördag, kan födelsedagsbarnet njuta an en heldag på SPA och krypa ner i varmt, bubblande vatten.

  Presentkort på PT

  För att optimera hälsan, må bra hela året och bättra på konditionen kan man också ge ett presentkort på en personlig tränare. Det kan förstås upplevas som ansträngande men eftersom träning ger både bättre ork, sömn, koncentration och hälsa, så är det sällan en bortkastad peng. Perfekt för den som inte kommer i gång själv med träningen eller som har tappat motivationen. På personlig tränare.se hittar du en lista med alla PT:s i Sverige.

  Posted by admin @

Arkiv

Kategorier