• Skönhet

  Om man ska köpa presenter till någon som är mån om sitt utseende, kan det vara svårt att hitta något som de inte redan har. Kolla igenom den här listan och se om du hittar något som passar, eller kanske får du lite inspiration till gåvan. 

  Tandblekning

  Vi vill alla ha ett vitt leende, men när många i Sverige älskar kaffe och snus, är det lätt att få fläckar på tänderna som är svåra att få bort med bara tandkräm och viljestryka. Crystal White är ett tandblekningsmedel som du kan använda hemma, men som har sitt ursprung i kliniker runt om Europa. Vanliga hemmablekningsmedel innehöll väte och karbamidperoxid, men när EU skärpte lagarna kring kosmetiska tandblekningar fick vi en bättre produkt, Crystal White, som substitut för vätet. Det här är alltså ett tryggare sätt att bleka tänderna hemma. Sedan är det ju lockade att företaget har gratis frakt.

   

  Produkten är enkel att använda och det går att köpa till refills om du vill ha ett ännu vitare resultat. I första förpackningen får du med tre sprutor, bettskenor och laser.

  Hårfin

  Är man mån om sitt utseende, brukar man också vara noggrann med hur man stylar håret. Det innebär att personen i fråga kanske gillar att platta eller locka håret. Efter duschen kanske han eller hon fönar för att få till frisyren. Är det kille som ska uppvaktas, kan man också kolla in olika hår- och skäggtrimmers som kan underlätta den dagliga rutinen framför spegeln. Det finns också roterande värmeborstar som plattar och torkar samtidigt, samt deras senare produkt som lockar varje slinga själv genom att dra in håret i behållaren och snabbvärma den.

  Hårfin

  Babyliss har alla dessa produkter och fler. På deras hemsida kan du se utbudet och sedan är det bara att trippa iväg till närmsta handel, för de flesta butiker som säljer något in om hårvård, har Babylissprodukter.

  Vacker makeup

  Är det en person som gillar utseende är alltid make-up ett säkert kort att ge bort. Kicks har ett brett sortiment av olika make-up märken och produkter, därför är det perfekt att köpa presenten där. Antingen köper du ett presentkort så födelsedagsbarnet för välja själv eller satsar du på ett par produkter du vet denne skulle gilla.

  Sotade ögon

  Ett tips nu inför vintern med kommande högtider så rekommenderar vi att köpa produkter för en sotig och sofistikerad ögonmakeup. Satsa på ett par mörka skuggor att sota ögonen med. Komplettera med en vattenfast eyeliner och en bra mascara. Då har garanterat födelsedagsbarnet något att använda i vinter.

  Posted by admin @

Arkiv

Kategorier