• Är man bjuden på ett kalas där det är ett barn som fyller år ska man så klart ha med sig en present i någon form, vilket som bekant ibland kan vara lite knepigt att köpa. Därför tänkte vi här komma med några tips på presenter till barn, såväl stora som små.

  Present till den lille eller lilla

  Småbarn är inte speciellt svåra att köpa presenter till då de oftast tycker det mesta är roligt. Ett bra tips kan vara att satsa på någon form av lite kreativ present i form av till exempel pussel eller byggklossar.

  Present till den lite större

  Ska man köpa present till en som är lite större, säg 10-årsåldern, blir det genast betydligt svårare. Här kan det vara bra att luska lite för att se vad barnet i fråga kan tänka sig vara intresserad av. Ett bra tips kan annars vara att ge något roligt spel, en bok eller liknande.

  Present till tonåringen

  Tonåringar är alltid svåra att köpa presenter till och vill man inte bara ge pengar gäller det att tänka till lite extra. Ett bra tips kan vara att till exempel ge ett presentkort, biobiljetter eller liknande eftersom detta är något som alltid kommer till användning.

  Posted by admin @

Arkiv

Kategorier