• Present 15.07.2014

  Att hitta på vad man ska ge bort i present är alltid lite svårt. Ett tips är att fundera över vad mottagaren kan tänkas behöva – då behöver du inte oroa dig för att pricka rätt när det gäller smak. De flesta blir glada för något användbart. Den som cyklar till jobbet varje dag är inget undantag. Här finns massvis av potentiella presenter att hitta för givaren.

  1933009-sport-mountain-biking-couple-relax-in-meadows

  I regn och rusk

  Hjälm har naturligtvis cykelpendlaren redan, men det kan finnas anledning att ha flera, till exempel en lättare och luftigare modell för varma sommardagar och en lite större som det får plats en värmande luva under. Bäst är att i sådana fall köpa ett presentkort på en hjälm – en sådan måste alltid provas ut. Smarta regnkläder behövs i vårt klimat och handskar är bra att ha även på sommaren. Regnar det blir händerna snabbt kalla och får dessutom sämre grepp utan handskar Då blir det kallt om händerna. Allt möjligt sådant finns hos Cykelkraft.se där man kan få massor med tips på cykelpresenter.

  Smart lagning av punka

  Fler saker som kan passa cykelpendlaren är ett par praktiska cykelväskor som laptopen får åka med i. De bör vara vattentäta förstås och gärna lite hårda så att de skyddar datorn om det skulle hända en olycka. Punkteringsgrejor är bra att ha och att kunna göra själv.  Men att göra en komplett lagning på väg till jobbet på morgonen är ingen höjdare. Då finns det snabblagning av punktering. En flaska med tryckluft och lagningsskum som gör att det går att fortsätta till jobbet utan att behöva skruva bort hjulet och laga slangen på vanligt vis. En utmärkt och mycket praktisk present.

  Säkerhetsprylar

  En liten roligt och praktiskt grej är ett hjälmskydd med lås. Med detta skyddar man hjälmen och sadeln samtidigt genom att låsa fast hjälmen i en specialformad påse över sadeln med en 4 mm stålwire som står emot de flesta avbitartänger. På detta sätt kan man säkert lämna hjälmen med cykeln och behöver inte fundera på vad man ska göra med den när man kliver av.

  Man kan även använda sig av en reflexspray, den ger en ljusgrå ton på vad den än är man sprayar den på och den kommer hädan efter att ge en mycket god ljusreflekterande verkan. Det är perfekt för den som ofta cyklar på kvällar och nätter och kan garantera bättre effekt än bara en liten reflex som hänger och dinglar i ett snöra från fickan.

  Posted by admin @

Arkiv

Kategorier