• Present, Tips 17.02.2015

  Har du en vän som blivit kattägare? Då krävs det nu en hel del saker till den nya vännen och dessa saker blir till utmärkta presenter – oavsett om det rör sig om en födelsedag eller bara för att.

  Är du inte helt bekant med vad en katt behöver finns många bra informationskällor. På Agria finns det många bra tips på vad man kan tänkas behöva när man precis har skaffat sig en katt eller är på gång att köpa en kattunge. En transportbur är viktigt att ha, dels att hämta hem katten i, men även för de tillfällen katten ska till veterinären eller transporteras någon annanstans.

  maine coon cat and woman

  En katt behöver aktiveras. Den behöver ha leksaker, klösbräda och kanske ett klätterträd. Vad katten tycker är roligt är dock ganska individuellt. Ett tips är att vänta ett tag till dess att din vän bekantat sig närmare med sin nya katt och sedan ge bort ett presentkort på en djurbutik så kan personen i fråga köpa vad den vill, eller behöver, till sin katt. Supercat har allt från roliga leksaker till katten till mat som den behöver.

  Att äga en katt är ett stort ansvar. Det är viktigt att från start ge en kattunge den tid, omtanke och kärlek den behöver. Det innebär också att den behöver tid tillsammans med sin ägare. Vet du att kattägaren inte har så mycket tid, erbjud dig att vara kattvakt när det behövs – oavsett om det rör sig om en kväll, en helg eller en hel vecka. Det blir säkert en uppskattad present!

  Posted by admin @

Arkiv

Kategorier