• Hem & Trädgård 22.06.2014

  Att ge bort presenter på högtidsdagar eller vid särskilda tillfällen är ett berömt dilemma, men det blir betydligt enklare om personen i fråga har ett specialintresse.

  Därför är personer med ett brinnande trädgårdsintresse en tacksam grupp av människor att ge bort presenter till eftersom det finns en uppsjö av olika saker relaterade till trädgård och odling som utgör utmärkta presenter.

  Trädgård

  Lökar och komposter

  En rolig present är att ge bort lökar eller frön. När de planteras i rabatten får du möjlighet att se din egen present växa i någon annans trädgård, och det blir garanterat ett samtalsämne framöver. Dessutom ger de glädje under en längre tid och de kommer att påminna personen om dig varje dag som han eller hon tittar ut i trädgården.

  En annan bra present att ge bort till någon som är trädgårdsintresserad är en kompost. Kompost låter kanske inte som den mest upphetsande presenten, men faktum är att det är otroligt smart sätt att utnyttja naturens eget kretslopp. Med hjälp av komposten går inget matavfall outnyttjat, och allt bryts ner på naturlig väg för att sedan bli fertil jord – som i sin tur kan användas för att plantera blomlökar eller frön senare i trädgården.

  Kompostburk

  En kompostrelaterad present är en kompostburk, som gör det enklare att slänga matrester utan att du riskerar att påsarna går sönder. Dessutom kan kompostburken designas med roliga motiv och andra personligt anpassade utsmyckningar. Oavsett om du väljer att själv måla burken eller använda den som du köper hos en återförsäljare, så kommer det att vara en uppskattad gåva hos någon som är intresserad av odling och trädgård. Du kan läsa mer om presenter som kompostburkar på Gardenhome.se.

  Självklart finns det mycket mer roliga presenter till den trädgårdsintresserade. För att komma på den perfekta presenten är en bra idé att ta luska lite i vad födelsedagsbarnet faktiskt inte har än. Ta en titt i dennes trädgård nästa gång du är på besök och kom på vad som saknas!

  Posted by admin @

Arkiv

Kategorier