• Julklappar 09.12.2014

  En trend som tycks bli tydligare åtminstone i undertecknads närhet är att man i allt mindre utsträckning köper julklappar till varandra. Eller åtminstone så tycks det vara på ett mer måttligt plan med högst en eller ett par klappar till varandra. Lika bra att de är roliga då!

  Ja ska man då ändå köpa julklappar så är det definitivt en fördel om de är roliga och funktionella för den person som nu får den. Och med detta sagt så tänkte vi därför tipsa om några roliga och funktionella presenter som vi hittat på en sajt som säljer maskeradkläder, festprylar och andra roliga saker.

  Whiskyglas

  Till far

  Vi tänkte tillåta oss att bli lite traditionella och stereotypa idag och tipsa om presenter som kanske inte alls passar till just din far, mor, syster eller bror. Men vi går som sagt på känsla den här gången och vårt tips till far är en produkt som man kallar för On The Rock glas + Ice Ball och är ett mycket stiligt whiskyglas där det dessutom följer med en smart silikonform som du fyller med vatten och det blir till en isboll. Perfekt för den som vill avnjuta sin whisky – on the rocks!

  Till mor

  Än mer stereotypiskt blir det med denna present, förmodligen undrar du om vi fortfarande lever på 70- eller 80-talet, för kanske var det då som denna produkt var allra mest behövd. Det är nämligen ett massageverktyg för exempelvis nacke. – Men man kan väl ha ont i nacken nu också, undrar kanske någon. Jo, men i spänningshuvudvärkens 80-talet, där oergonomiska arbetsställningar ställde till det så tror vi att det var något vanligare. Oavsett vilket så är Treo Massageverktyg definitivt värt namnet och du köper det dessutom till futtiga 53 kronor just nu.

  För tonåringen

  Till tonåringen som knappt låter ögonen höjas från någon av alla de skärmar hen har till förfogande så har vi här ett tips till alla föräldrar som tycker att det är dags att ta lite luft nu. Ett par Touchscreenvantar är en perfekt julklapp för ändamålet. Med dessa så kan tonåringen fortsätta messa, spela och vad det nu är hen gör på sin telefon – även utomhus och utan att frysa alltför mycket.

  Posted by admin @

Arkiv

Kategorier