• Skönhetsprodukter hör faktiskt till de vanligaste presenterna. Hur ofta har du inte gett bort en väldoftande bodylotion, en lyxig parfym eller en ögonskugga av riktigt hög kvalitet?

  Även mindre konventionella skönhetsprodukter blir bra som presenter; tidigare har vi kommit med tipset att ge bort ett tandblekningskit. Skönhet är något som de flesta uppskattar och även om en person har allt den kan önska är det inte fel med en present som får dem att känna sig vackrare eller må bättre. Här kommer du få några fler förslag på vad du kan ge bort.

  Bli ompysslad

  Alla förtjänar någon gång att få bli ompysslade och något som brukar uppskattas är att få ett spabesök. De finns i olika prisklasser beroende på vad som ska ingå. Till exempel kan du till ett rimligt pris ge bort en helkroppsmassage åtföljt av en ansiktsbehandling. I ansiktsbehandlingarna brukar det även ingå rengöring, peeling, porrengöring och en ansiktskräm som lugnar ner huden. En massage passar inte bara de som har ont i kroppen. Ofta ger vårt stressiga liv oss spända muskler, men det är inte alltid vi känner det förrän en massage lossar på spänningarna.

  Nageluppbyggnad

  Vackra naglar är något som många eftersträvar. En nagelbyggning med lösnaglar innebär inte bara längre naglar utan den ger även perfekt formade naglar med en glamorös look.

  Fiskpedikyr

  Fiskpedikyr är något som har blivit riktigt populärt, bland annat för att det har förekommit i diverse dokusåpor. Den som ska ha pedikyren sänker ner sina fötter i en pool och låter små fiskar utföra jobbet. Fiskarna nafsar bort döda hudceller med läpparna vilket gör att dina fötter blir mjuka. Det kan se obehagligt ut och vara nervöst innan man stoppar ner fötterna, men behandlingen gör inte ont och det enda som känns är att det kittlar lite. Den som vill veta mer om hur det är för fiskarna kan läsa på Fiskpedikyren i Stockholms hemsida.

  Sätt ihop en presentkorg

  För att kunna ge bort en mer personlig present samtidigt som du håller kostnaden nere kan du sätta ihop en egen presentkorg. I den kan det till exempel ingå tvål, badbomber, doftljus och en lotion att smörja in sig med efter badet.

  Posted by admin @

Arkiv

Kategorier