• shutterstock_143229307

  Om du är en av oss som finner det svårt att hitta presenter till nära och kära, som våndas över att hitta den perfekta presenten till flick- eller pojkvännen, kanske du kan få hjälp av våra små tips. 

  Hemmagjort

  Om du gör en present själv behöver den varken vara dyr eller väldigt speciell. Bara tanken att du har tagit dig tiden att lära dig något nytt och skapat något åt en vän eller familjemedlem kommer att göra presenten väldigt värdefull.

  Om du sedan kan skapa något som du vet att personen tycker om, desto bättre! Kanske baka egna muffins till den som älskar bakelser. Eller måla en tavla. Gör egen sylt som brödälskaren kan ha på smörgåsen och så vidare.

  Följa intresset

  Det här med att hitta personens största intressen är viktigt för en bra present. En person som är intresserad av make up, borde få en present som speglar detta. Kanske ett presentkort på en sminkkurs eller lite dyrare sminkartiklar.

  Om man känner en person så väl att man vill ge dem en present, borde man ha en aning om vad personen gillar och inte. Kan du ändå inte komma på någonting att ge, är det fritt fram att fråga andra i er gemensamma krets efter hjälp. Försök att hitta vad du ska köpa själv, men fråga dem vad personen gillar mest av allt.

   

  Posted by admin @

Arkiv

Kategorier