• Present 26.01.2017

    Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska köpa till den som har allt och det kan vara bra att titta på vilka intressen mottagaren av gåvan har. Kanske bli det lättare att hitta på något som kan länkas till detta. Finns det något de kan behöva eller finns det en rolig bra att ha grej som de inte ens har tänkt på. 

    sh_book_gift_wrap_

    För den sportaktive kan en träningsdagbok kanske passa, där man kan föra in olika mål för veckor eller månader på året eller kanske ett slutmål att sikta in sig på såsom ett maraton eller Vasaloppet för skidåkaren. Lägg in en slant som bidrag till den stora tävlingen i dagboken. Även olika former av litteratur som är avsedd för sporten kan vara en uppskattad present. Det kan till exempel vara faktaböcker eller dokumentärer skrivna av olika äventyrare och atleter.

    Det gäller att fundera på vad som kan gynna mottagaren, gillar han eller hon cykling, skidåkning, att träna på gym, spela hockey och fotboll eller hästsport. Köp ett presentkort på sportaffären eller på hästsportbutiken. Kanske finns det andra intressen du kan rikta in dig på. Tycker de om att måla eller att läsa böcker på fritiden eller efter träningen, lockar mode och skönhet eller behövs en ny träningsväska eller portfölj till jobbet.

    Posted by admin @

Arkiv

Kategorier